RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

CaliGreen Üveg- és ablaktisztító (500 ml)
CaliGreen Üveg- és ablaktisztító (500 ml)
2 525 Ft

CaliGreen Üveg- és ablaktisztító (500 ml)

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A CaliGreen Natural Glass Cleaner ablak- és üvegtisztító hosszantartó antisztatikus hatást fejt ki az üvegfelületeken és műanyagbútorokon, így segít elkerülni az ujjlenyomatok, a por és a szennyeződések megtapadását. Alkoholtartalmának köszönhetően csík nélküli ragyogást hagy maga után.

A CaliGreen öko-tisztítószercsalád tagjai megnyugtató megoldást nyújtanak az egész család számára. A gondosan válogatott természetes alapanyagok növényi és ásványi eredetűek, és ahol lehetséges biotermesztésből származnak. 100%-ban természetes eredetű összetevőiknek köszönhetően biztonságos a használatuk és bőrgyógyászati tesztek által igazoltan nem irritálják a bőrt.

2 525 Ft
Részletek

A CaliGreen Natural Glass Cleaner ablak- és üvegtisztító

Rendkívül hosszan tartó, emellett antisztatikus hatást fejt ki mind az üvegfelületeken, mind műanyagból készült bútorokon. Így nagy segítség abban, hogy el lehessen kerülni az ujjlenyomatokat, a por és a különböző szennyeződések megtapadását.

Alkoholos tartalmának köszönhetően, csíkok nélküli ragyogást hagy majd maga után.

A CaliGreen egy olyan öko-tisztítószercsalád, melynek tagjai igazán megnyugtató megoldást nyújtanak az egész családunk számára.

Gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készült, melyek növényi és ásványi eredetűek, és persze ahol csak lehetséges volt biotermesztésből származnak.

Természetes eredetű összetevőiknek köszönhetően teljesen biztonságos használatuk, bőrgyógyászati tesztek által igazoltan ezek a készítmények nem irritálják a bőrt.


A termékcsalád tagjai tartalmazzák még:

  • CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító (500 ml)
  • CaliGreen Natural Household Cleaner általános háztartási tisztítószer-koncentrátum (500 ml)
  • CaliGreen WC gel aktív WC-tisztító gél (750 ml)

Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a leggyakrabban használt tisztítószerek annyira káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek kimondottan veszélyesek lehetnek az emberekre, illetve még a környezetünkre is?

Az ezekben megtalálható vegyi anyagok gyakran sérüléseket, esetleg allergiát, vagy bőrkiütéseket, de még nyálkahártya-irritációt is okozhatnak. Bizonyos esetekben még asztma kialakulásához is vezethetnek használatuk. Hosszabb távon a vegyi anyagok súlyos, egészségkárosító hatást is okozhatnak.


A CaliGreen Natural Glass Cleaner ablak- és üvegtisztító mennyisége: 500 ml

( kiskereskedelmi áron: 5.05 ft/1 ml )


#caligreen #tisztítószerkoncentrátum #biotisztítószer #bioablaktisztító #természetestisztítószer #ökotisztítószer #bio #ökö #háztartásitisztítószer #calivita #calivitapartner #caliviwomen

Adatok
Cikkszám
150
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!