RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

CaliGreen Fürdőszobai tisztító (500 ml)
CaliGreen Fürdőszobai tisztító (500 ml)
2 660 Ft

CaliGreen Fürdőszobai tisztító (500 ml)

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító alkoholból, tej- és citromsavból álló biorendszere nehézség nélkül feloldja a fürdőszobában keletkező szappan-, zsír- és piszoklerakódásokat és eltávolítja a vízkövet és a foltokat.

Fertőtlenítő hatásával megfékezi a baktériumok szaporodását, miközben higiénikus frissességet biztosít.

2 660 Ft
Részletek

A CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító

Ez a készítmény alkoholból, tej- és citromsavból áll. Biorendszere minden nehézség nélkül oldja fel a fürdőszobában keletkező bármilyen nemű szappan-,  vagy zsír- és piszoklerakódásokat.

Hatékonyan eltávolítja a vízkövet és a makacs foltokat.

Fertőtlenítő hatású, így könnyedén megfékezi a baktériumok elszaporodását, miközben tiszta, higiénikus frissességet biztosít.

A CaliGreen egy olyan öko-tisztítószercsalád, melynek tagjai igazán megnyugtató megoldást nyújtanak az egész családunk számára.

Gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készült, melyek növényi és ásványi eredetűek, és persze ahol csak lehetséges volt biotermesztésből származnak.

Természetes eredetű összetevőiknek köszönhetően teljesen biztonságos használatuk, bőrgyógyászati tesztek által igazoltan ezek a készítmények nem irritálják a bőrt.


A termékcsalád tagjai tartalmazzák még:

  • CaliGreen Natural Household Cleaner általános háztartási tisztítószer-koncentrátum (500 ml)
  • CaliGreen Natural Glass Cleaner ablak- és üvegtisztító (500 ml)
  • CaliGreen WC gel aktív WC-tisztító gél (750 ml)

Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a leggyakrabban használt tisztítószerek annyira káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek kimondottan veszélyesek lehetnek az emberekre, illetve még a környezetünkre is? Az ezekben megtalálható vegyi anyagok gyakran sérüléseket, esetleg allergiát, vagy bőrkiütéseket, de még nyálkahártya-irritációt is okozhatnak. Némely esetben még asztma kialakulásához is vezethetnek használatuk. Hosszabb távon a vegyi anyagok súlyos, egészségkárosító hatást is okozhatnak.


A CaliGreen Natural Bathroom Cleaner fürdőszobai tisztító mennyisége: 500 ml

( kiskereskedelmi áron: 5.32 ft/1 ml )


 

#caligreen #tisztítószerkoncentrátum #biotisztítószer #fürdőszobaitisztító #természetestisztítószer #ökotisztítószer #bio #ökö #háztartásitisztítószer #calivita #calivitapartner #caliviwomen
 

Adatok
Cikkszám
149
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!