RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Spirulina Chlorella Plus
Spirulina Chlorella Plus
15 430 Ft

Spirulina Chlorella Plus

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A Spirulina Chlorella PLUS-ban minden benne van, ami egy korszerű algakészítményhez elengedhetetlen. A két értékes névadó algát búzafűvel, lucernával, valamint egy értékes „zöld” összetevőket és antioxidánsokat tartalmazó – mint például az Aloe vera vagy a likopinkivonat –, szabadalmaztatott keverékkel egészítettük ki.

15 430 Ft
Részletek
Miért ajánljuk?

Bizonyos algafajok már valószínűleg az ősidőktől kezdve értékes táplálékot nyújtottak az emberiségnek. Európában ugyan nem terjedt el az algafélék hétköznapi fogyasztása, de az ázsiai országokban, illetve Afrikában, valamint a tengerentúlon, Kubában és Mexikóban is nagyon népszerűek a konyhákban.

A nyugati világ az utóbbi időkben kezdett rájuk felfigyelni, ami elsősorban a tradicionális keleti orvoslás és a természetes megoldások előtérbe kerülésének köszönhető, de a tudományos világ algákkal végzett kísérleteinek ígéretes eredményei is sokat javítottak a megítélésükön.

Mind a spirulina, mind pedig a chlorella alga nagyon gazdag értékes fehérjékben, melyek aránya akár a 70 százalékot is elérheti a porított verzióban.

Éppen ezért ez a két alga elsőrendű fehérjeforrás, melyek nagyon könnyen emészthetőek, így könnyen is hasznosulnak. Az algafélék jódtartalma is kiemelkedő, ezért fogyasztásuk a kontinentális területeken különösen hasznos lehet (Európában megközelítőleg 435 millió (!) ember jódbevitele elégtelen*).

A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigyhormonok előállításához, a szervezet megfelelő anyagcseréjéhez, az energiatermelő folyamatokhoz, valamint hozzájárulhat a haj, a bőr és a körmök egészségének megőrzéséhez.

A harmadik nagyon fontos összetevőjük a már jól ismert klorofill, mely ezt a két algát is a méregtelenítő és lúgosító kúrák egyik fontos kiegészítőjévé teszi.

A spirulina és a chlorella mindezen felül gazdag forrása még a vitaminoknak, ásványi anyagoknak, valamint rostoknak is, így hatékonyan támogatják az egészséget.


Egy doboz tartalma : 100 tabletta 

Adagolás: 1 tabletta  naponta


Kiknek ajánljuk?

-Lúgosító kúrák kiegészítésére.
- Savasító ételek ( például hús, állati zsír, nem hidegen sajtolt olaj, finomított liszt, cukor ) túlzott fogyasztása esetén.
- Esszenciális aminosavak pótlására.

 


Tudtad-e?

Dohányos férfiakon végzett vizsgálat bizonyította a chlorella antioxidáns hatását is. Emellett növelte a vér C-vitamin és E-vitamin-szintjét is, és csökkentette a DNS károsodását.


Hatóanyagok:

250 mg Spirulina algapor
250 mg Chlorella algapor
100 mg Búzafűpor**
100 mg Lucernalevélpor
15 mg Zellergumópor
15 mg Tengerialgapor
15 mg Káposztapor
15 mg Spenótpor
15 mg Gyermekláncfűgyökér-por
15 mg Petrezselyemlevél-por
10 mg Luteinkivonat
10 mg Likopinkivonat
10 mg Kelbimbólevélpor
10 mg Feketeretekpor
5 mg Aloe vera por
5 mg Brokkolipor  

Inaktív összetevők:

mikrokristályos cellulóz, kalcium-karbonát, zsírsavak, hidroxipropil-metilcellulóz, szilícium-dioxid, klorofillin, karnauba viasz.


Figyelem!
Pajzsmirigy-túlműködésben szenvedők az algatabletta alkalmazása előtt kérjék ki orvosuk véleményét! A búzafűpor összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat!

#spirulinachrolellaplusz #spirulina #chlorella #brokkoli #aloevera #feketeretek #kelbimbó #likopin #lutein #petrezselyem #gyermekláncfű #spenót #káposzta #tengerialga #zellergumó #lucerna #búzafű #chlorella #spirulina #lúgos #zöld #calivita #calivitapartner #caliviwomen 

Adatok
Cikkszám
136
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!