RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Aquarion 9 víztisztító és vízionizáló berendezés
Aquarion 9 víztisztító és vízionizáló berendezés
1 316 700 Ft

Aquarion 9 víztisztító és vízionizáló berendezés

Aquarion 9 víztisztító és vízionizáló berendezés

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A 2. generációs Aquarion víztisztító és ionizátor dizájnos külseje továbbfejlesztett belsőt takar. Ennek köszönhetően nemcsak káros anyagoktól mentes, tiszta ivóvizet, de stabilabb pH-jú és erősebb antioxidáns-tartalmú ionizált lúgos vizet vagy ionizált savas vizet biztosít a felhasználók számára. 

Aquarion – jótékony víz minden nap

Az Aquarion víztisztító és vízionizáló készülék  kiválóan tisztítja, ionizálja  a vizet, így káros anyagoktól mentes, finom ivóvizet állít elő speciális szűrőjének köszönhetően. Igényeidnek megfelelően  ionizált ,lúgos vagy savas víz készítésére egyaránt alkalmas.

-Ionizált lúgos víz segít fenntartani szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyát (vagyis lúgosító hatású) és kiváló antioxidáns.
Ionizált savas víz kizárólag külsőleg használható például bőr- és szájápolásra, kisebb sebek, égési sérülések környékének kezelésére. A  háztartásban vegyszermentesen, környezetkímélően tisztíthatunk vele felületeket.
1 316 700 Ft
Részletek

A 2. generációs Aquarion víztisztító és ionizátor dizájnos külseje továbbfejlesztett belsőt takar. Ennek köszönhetően nemcsak káros anyagoktól mentes, tiszta ivóvizet, de stabilabb pH-jú és erősebb antioxidáns-tartalmú ionizált lúgos vizet vagy ionizált savas vizet biztosít a felhasználók számára.

Miért is hasznos egy házi vízionizálót beszereznünk otthonra

Korunk  életmódjához tartozik, hogy egyre kevesebb vizet és még kevesebb minőségi vizet viszünk be a szervezetünkbe, holott a víz létfontosságú számunkra. Akármerre nézünk, minden víz segítségével keletkezett. A bolygónk jelentős részét víz borítja, a különböző háztartási cikkek előállításához víz szükséges, a kertünk növényei mind vízből táplálkoznak, és az emberi test 60%-a is víz.

Milyen problémát okozhat a vízhiány?

 • Székrekedést okozhat
 • fáradtságérzet jöhet létre
 • figyelemzavar jöhet létre

A kevés vízivás mellett a helytelen táplálkozás is ronthat állapotunkon. A savasító ételek fogyasztása miatt testünk folyamatosan arra fókuszál, hogy a vér pH-jának egyensúlyát fenntartsa, erre összpontosítva energiáit. A szervezetünk ásványokat (kalcium, magnézium, kálium) von el a legfontosabb szervektől és a csontoktól, emiatt védekező képességünk csökken, szervezetünk legyengül, így könnyebben tehetünk szert a különböző egészségügyi problémákra.

Aquarion – jótékony víz minden nap

Az Aquarion víztisztító és vízionizáló készülék  kiválóan tisztítja, ionizálja  a vizet, így káros anyagoktól mentes, finom ivóvizet állít elő speciális szűrőjének köszönhetően. Igényeidnek megfelelően  ionizált ,lúgos vagy savas víz készítésére egyaránt alkalmas.

-Ionizált lúgos víz segít fenntartani szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyát (vagyis lúgosító hatású) és kiváló antioxidáns.
Ionizált savas víz kizárólag külsőleg használható például bőr- és szájápolásra, kisebb sebek, égési sérülések környékének kezelésére. A  háztartásban vegyszermentesen, környezetkímélően tisztíthatunk vele felületeket.

Új Aquarion 9 - megújult külső és belső

Az Aquarion család új tagja dizájnos külsőt és továbbfejlesztett belsőt kapott.
A készülék belsejében található titánelektródák még stabilabb pH-t és erősebb antioxidáns tartalmú vizet állítanak elő, így a készülék még hatékonyabb megoldást kínál.
A cellák öntisztító mechanizmusa, a modern érintőbillentyűk és a beépített automata kikapcsoló funkció kényelmessé és biztonságossá teszi a készülék használatát.

Kinek ajánljuk az Aquarion 9 új generációs készülékét?

 • Egészségtudatos emberek. Az ionizált lúgos víz segítségével szervezetünk ellenállóbb lesz, prevenciós jelleggel bír.
 • Környezettudatos emberek. Szívesen ruháznak be megtérülő környezetbarát megoldásokba (pl. napelemek), amelyek hamar megtérülnek.
 • Családosok, családanyák. Figyelnek a család egészségére és a megelőzésre, fogékonyak a környezetbarát megoldásokra. 
 • Haj- és bőrproblémákkal küzdők. Az ionizált savas víz baktériumölő tulajdonsága miatt megoldást jelenthet kisebb sebek, égési sérülések, haj- és bőrproblémák esetén. 
 • Közép- és felsővezető réteg. Akik szeretik a trendi, modern, prémium konyhai készülékeket. 
 • Sportolók. Az ionizált lúgos víz energiával tölti fel a szervezetet, frissebbé tesz.

Gyakori kérdések Aquarion víztisztító és vízionizáló:

Kell-e vízvezeték-szerelő az Aquaronon 9 bekötéshez? 

A munkafelületre vagy a falra helyezett berendezés közvetlenül a konyhai csapra csatlakoztatása esetén nincs szükség szerelő segítségére. Ha azonban közvetlenül a vízvezeték hálózatra kötné a készüléket, akkor minden esetben kérje szakember segítségét.

 

Az Aquarion 9 víztisztító és vízionizáló készülék melyik vízhálózatra köthető?

A berendezés csak a hideg víz hálózatára szerelhető. Amennyiben csapra szereli a készüléket, fokozottan figyeljen arra, hogy meleg vizet ne engedjen át rajta!

 

Mit jelent a beépített automata kikapcsoló funkció?

 A berendezés ki- és bekapcsolása teljesen elektronikusan történik a bekapcsoló gomb segítségével. Ezért az üzemeltetés közben bekövetkező áramszünet esetén a berendezés automatikusan elzárja a víz átfolyását.

 

Milyen gyakran kell szűrőt cserélni az Aquaron készülékbe? Normál vízminőség és normál használat mellett, egy átlagos négytagú család esetében 3 hónap eltelte után szükséges a szűrő cseréje.

 

Melyik szűrő használata ajánlott? Vásárláskor Magyarországon a készülék mellé CaSO₃ (kalcium-szulfit) mentes szűrőt mellékelünk.

 

Mit szűr ki a szűrő? A szűrő minden, 0,01 mikronnál kisebb szennyeződést kiszűr a csapvízből. A vizsgálati eredmények alapján alkalmas az ivóvízben lévő szabad aktív klór, szerves anyag és a halogénezett szerves anyagok mennyiségének csökkentésére.

 

Ki tudom-e cserélni egyedül a szűrőt? Igen, a szűrőcsere a Felhasználói kézikönyv útmutatója alapján könnyedén elvégezhető.

 

Ha hosszabb időn át nincs használva a készülék, akkor is kell-e szűrőt cserélni az Aquarion készülékben? Ha készülék nincs mindennap használva, akkor a következő használatkor fontos átmosni a szűrőt. Legalább 5 percig folyassuk át a vizet a készüléken, így a szűrő átmosódik és biztonsággal használható.

 

Hogy kell karbantartani az Aquarion készüléket? A készülék, mint minden más vízzel működő berendezés, időnként vízkőmentesítést igényel. Vízkőlerakódás jelenlétét jelezheti az átfolyó víz mennyiségének a csökkenése, lassabb kifolyása. Ilyen esetekben hívja szerviz szolgálatunkat és egyeztessen az ügyfélszolgálatos kollégánkkal.

 

Lehet-e állítani a víz pH értékét? Igen lehet, 9 fokozat áll rendelkezésre. Négy fokozatban állítható a savasság, és négy fokozatban állítható a lúgosság is. Ill a szűrt víz funkció.

Miért hatékonyabb és egészségesebb víz az ionizált lúgos víz? Az antioxidáns hatású ionizált lúgos víz a kezdeti időszakban megszabadít a testünkben termelődő, valamint kívülről támadó szabad gyököknek nevezett instabil molekuláktól, amelyek felelősek a szöveteinkben zajló öregedési folyamatokért is.

Lehet-e főzni a vízzel? Igen, a lúgos és a tisztított („Purified”) vízzel természetesen lehet. A savas ionizált vizet ne használja ivásra és főzésre!

Van korhatár a tisztított lúgos víz használatánál? Hány éves kortól használható? Van felsőkorhatár? 

Az lúgos víz használata 6 éves kortól bárkinek ajánlott, felső korhatár nincsen.

Az Aquaron 9 új generációs vízionizáló készülékéhez nálunk azonnali 25% kedvezménnyel juthatsz hozzá!

 • A készülék kedvezményes ára: 990000ft
 • Ajándék szűrő
 • Ajándék termék kb 6000-8000 ft értékben
 • Ajándék PH mérő készlet
 • Ajándék tartozékok a felszereléshez
 • Díjmentes szállítás
 • A készülék nettó árának 12%-a Calivita kártyára kerül, a későbbiekben Calivita termékekre levásárolható! 

Válaszd az új Aquarion 9 készüléket, és családoddal fogyasszatok egészséges, tiszta vizet.

#aquarion #aquarion9 #lúgosvíz #antioxidánsvíz #oxigénesvíz #vízionizáló #víztisztító #tisztavíz #tisztítottvíz #calivita #egészségmegőrzés #calivitapartner #caliviwomen #vitamin #táplálékkegészítő

Aquarion cikkek:

Adatok
Cikkszám
120
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!