RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

California Fitness Vitamin D 2000 IU
California Fitness Vitamin D 2000 IU
3 805 Ft

California Fitness Vitamin D 2000 IU

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

California Fitness D vitamin

A kutatások szerint a D-vitamin hiánya – óvatos becslések szerint is – a tél végére már a lakosság körülbelül 70%-át érinti! Pedig nem egy szimpla, és egyszerű vitaminhiánynak kezelhetjük a D-vitamin hiányát a szervezetünkben. 

Ez a vitamintípus mondhatjuk azt, hogy az egészség megőrzésének egyik legfontosabb kelléke lehet. Amennyiben már kialakult a D-vitamin hiánya a szervezetben, akkor az gyakran igen kellemetlen tüneteket is vonhat maga után. 

3 805 Ft
Részletek

A legfontosabb D-vitamin forrás a napfény, melynek hatására jelentősebb mennyiségű D-vitamin képződhet a bőrünkben. A D-vitamin igen jelentős része, a bőrünk alatt lévő provitaminokból alakulhat át a napfény, vagy akár valamilyen mesterséges fény hatására.

Szervezetünk jó esetben tartalmazhat, sőt állíthat is elő D-vitamint, de ha annak megfelelő szintje lecsökken, annak megfelelő pótlása rendkívül fontos lehet mindenki számára.


California Fitness D vitamin mennyisége: 60 tabletta

Adagolás: 1 tabletta naponta


Kiknek ajánljuk?

- Azoknak, akik napjuk túlnyomó részét fedett, zárt helyen töltik.
- Túlsúllyal küzdőknek, mivel nekik jóval magasabb lehet a D-vitamin-szükségletük.
- Mindenkinek immunrendszere karbantartásához, hiszen a D-vitamin hozzájárulhat jelentősen az immunrendszer megfelelő működéséhez.
- Azoknak akiknek fontos csontjaik, fogaik egészsége. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat fenntartásához.
- terhes anyáknak ajánlott fogyasztása a magzat csontozatának megfelelő fejlődése érdekében, valamint az anya csontjainak védelme érdekében is.
- Szoptatás alatt a megfelelő D-vitamin szintjének fenntartásáért.
- Vegetáriánusoknak.
- Napallergiával küzdőknek is nagyon fontos.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy a felmérések alapján, égövünkön még a napsütéses nyári hónapokban is elégtelen a népesség több mint 40%-ának D-vitamin ellátottsága?


Hatóanyagok: 50mcg D3-vitamin 

Inaktív összetevők: mikrokristályos cellulóz, magnézium karbonát, zsírsavak, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói, natrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz, polietilén-glikol, tisztított víz.


Figyelem!

Az ajánlott napi adagot ne lépd túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék gyermekek elől elzárva tárolandó! Száraz, hűvös helyen tartandó!

 

Ha azt mondod, California Fitness, tízből nyolc ember tudja, hogy az első vitaminokat forgalmazó cégről van szó! Ez a márkanév mindenki előtt ismert, és ami a legfontosabb, ELISMERT!

Itt az ideje, hogy mindenki megtudja: a California Fitness egyenlő a CaliVitával.

Ugyanaz a cég vagyunk változatlan minőséggel, szakértelemmel és segítő szándékkal, de jóval gazdagabb termékválasztékkal! A California Fitness termékcsalád 5 féle termékből áll.

 

A legnépszerűbbek havi kiszerelésben kaphatóak. 

  • California Fitness C-1000 plusz Folyamatos felszívódású C-vitamin és bio csipkebogyó tartalmú étrend kiegészítő
  • California Fitness Vitamin D vitamin (2000 IU)  D3 vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta
  • California Fitness Ca-Mg with D+K Kalcium, magnézium és D + K vitamin tartalmú étrend-kiegészítő
  • California Fitness Multi One Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta
  • California Fitness B Complex  B vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta   

#californiafitness #calivita #calivitapartner #dvitamin #napfényvitamin #egészségmegőrzés #vitamin #vitaminpótlás #táplálékkiegészítés #caliviwomen #vitaminpartner 

California Fitness cikkek: 

Adatok
Cikkszám
113
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!