RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

Lutein Plus- a szemek védelméért
Lutein Plus- a szemek védelméért
17 730 Ft

Lutein Plus- a szemek védelméért

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

A szemek védelmére kifejlesztett, speciális szemvédő komplex, tabletták formájában.

A Lutein Plus egy olyan antioxidáns komplex készítmény, mely nagy segítséget nyújthat a szem egészségének megőrzésében.

Támogathatja használata a látóidegek frissességét, így javíthat a látás minőségén is.

Hatékony segítség lehet mindenki számára, akiknek a szemei olyan fokozott terhelésnek vannak kitéve, mint például számítógépek és monitorok előtti munka, vagy kénytelenek folyamatosan és hosszan mesterséges fényben tartózkodni.

17 730 Ft
Részletek

Lutein Plus mennyisége: 60 kapszula

Adagolás: 1 kapszula naponta


Kinek ajánljuk?

- Akiknek a szemei olyan fokozott terhelésnek van kitéve mint a számítógéphasználat, a televíziónézés, az autóvezetés, légkondicionálók használata, rossz és mesterséges megvilágítás).
- 40 éves kor felett mindenkinek.
- Időskori szembetegség (pl. AMD) esetén.
- Mindenkinek, akinek fontos dolog az éleslátása megmaradása és szeme egészségének megőrzése.


A Lutein Plus egy igazi antioxidáns bomba, melynek hatóanyagai a szem egészségének a  megőrzését támogatják. Legfőbb hatóanyaga a lutein, mely egy különleges antioxidáns.

A szemben, elsősorban annak makularétegében rakódik le, ahol egyrészt a szabad gyökök elleni védelmet látja el, valamint segíti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben is.

A makula, azaz macula lutea ( vagyis sárgafolt) az ideghártya (retina) középső részét elfoglaló kb. 6 mm átmérőjű kis terület, amely az éleslátásért felelős rész. Ez az a terület, amelyet főleg olvasáskor, vagy a szemhez közeli munka alkalmával használunk. 


A retina a szem fényérzékelő sejtjeit tartalmazó szövet. Egy tárgyról a szembe érkező képet a retina továbbítja az agy felé. Napi 6 mg (azaz már egy kapszula) lutein elfogyasztása is az egészséges életmód keretein belül hozzájárulhat a szem egészségének hatékonyabb támogatásához. 


A készítmény másik fő hatóanyaga a luteinnal nagyon gyakori kombinációban alkalmazott zeaxantin, mely egy szintén a szemben felhalmozódó, a karotinoidok közé sorolható antioxidáns vegyület. A zeaxantin stabilizálhatja a membránokat, ami által hozzájárulhat a retina membránjának fénnyel szembeni minél hatékonyabb védelméhez.


A Lutein Plus-ban található még a szemek szempontjából az egyik legfontosabb növényi anyag, a fekete áfonya. Ennek antocianinjai hatékonyan segítik a retina normál működésének fenntartását, illetve a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását. Mindezek mellett megvédik a hajszálerek egészségét a szabad gyökök káros hatásaival szemben. Az A-vitamin pedig egész egyszerűen alapvető és nélkülözhetetlen a jó látáshoz.


A Lutein Plus mindenkinek ajánlható, akinek fontosak a szemei éleslátásának megőrzése. Antioxidáns hatása természetesen nem csak a szemben, hanem más, a szervekben és az anyagcsere-folyamatokban is hatékonyan érvényesül.


Tudtad-e?

Egy kapszula Lutein Plus legalább ugyanannyi luteint tartalmaz, mint két nagy adag spenót vagy 2 csésze tojássárgája!


Lutein Plus összetevői:

Lutein; 6 mg
Zeaxantin; 0.5 mg
C-vitamin; 50 mg
A-vitamin (retinol acetát); 0.2 mg
Fekete áfonya-kivonat (std. 25% antociánok); 25 mg

Inaktív összetevők:

mikrokristályos cellulóz, zselatin, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.#luteinplus #szemvédelem #szemvédővitamin #lutein #zeaxantin #cvitamin #avitamin #feketeáfonya #calivita #calivitapartner #caliviwomen #vitamin #táplálkékkiegészítő 


Adatok
Cikkszám
11
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!