RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

GoldMax vízkőmágnes
GoldMax vízkőmágnes
41 295 Ft

GoldMax vízkőmágnes

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

GoldMAX® mágneses vízkőmentesítő alapanyaga a neodímium, a jelenleg létező legerősebb mágneses anyag. A mágneses kezelés során az ásványi anyagok kristályszerkezete és töltése megváltozik, így a mágnes gátolja azok megtapadását, sőt, a korábban keletkezett lerakódások is feloldódhatnak és távozhatnak a rendszerekből.

Ezáltal természetes energiával – agresszív vegyszerek nélkül – akadályozhatjuk meg a gombáknak, baktériumoknak és más mikroorganizmusoknak táptalajt adó lerakódások kialakulását a vízcsövekben.

41 295 Ft
Részletek

A GoldMAX vízkőmágnes speciálisan mágneses, a vízkőtől mentesítő alapanyaga a neodímium, amely a jelenleg létező legerősebbnek mondott ilyen típusú anyag. A mágneses kezelés során, az ásványi anyagok kristályos szerkezete és töltése megváltozik.

Így a mágnes gátolja ezeknek a megtapadását sőt, a korábban keletkezett kellemetlen lerakódások is jelentősen feloldódhatnak és távozhatnak a rendszerekből ennek köszönhetően.

Ezáltal természetes energiával, persze különféle agresszív összetételű vegyszerek kizárásával akadályozhatjuk meg a gombák, a baktériumok, és más egyéb mikroorganizmusok elszaporodását. Használatának köszönhetően nem tud kialakulni a táptalaj ahhoz, hogy különböző káros lerakódások alakulhassanak ki a vízcsövekben.


Mire ajánljuk?

- Aquarion víztisztító és vízionizáló készülék használatához kiegészítésként. Kiváló a vízköves lerakódások megelőzésére, a készülék vízbevezető csövére felhelyezve.
- A fő vízvezetékre ráillesztve, a szaniterek gyorsan vízkőmentessé válhatnak. A vízmelegítő, a mosógépek és mosogatógépek hatékonysága,élettartama jelentősen megnőhet. Az elmosott edények lényegesen tisztábbak, a kimosott ruhák sokkal fehérebbek lehetnek.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy hogyan is alakul ki a vízkő? Amikor esik az eső, az abból kapott lágy víz átszűrődik a talajon. A talaj rétegein áthatolva, a víz ásványi anyagokkal dúsul fel. Így többek között kalcium-karbonáttal és magnézium-karbonáttal. A csapokból kapott víz nagy része fúrt kutakból, vegyszeres tisztítás után érkezik a vízvezetékbe. Így kerül be a vízkő az otthonokba, óvodákba, iskolákba, munkahelyekre.


Figyelem!

A termék nagyon erős mágnest tartalmaz. Tartsd lehetőleg minél távolabb pacemakertől, televíziótól, monitoroktól, számítógépektől, laptopoktól, mérőműszerektől. Minden mágneses adathordozótól szintén távol tartandó, mint például memóriakártyát tartalmazó készülékektől, ilyenek a mobiltelefon, a fényképezőgép. A mágneseket fogd meg  és tartsd erősen, mivel egymásnak csapódva akár sérülést is okozhatnak. vagy esetleg megsérülhetnek! Gyermekektől távol tartandó!

 #goldmax #vízkőmágnes #vízkő #calivita #calivitapartner #caliviwomen

Adatok
Cikkszám
106
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!