RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772    Rendelés külföldre 

OrganiCare Hajbalzsam ( 200 ml )
OrganiCare Hajbalzsam ( 200 ml )
9 297 Ft

OrganiCare Hajbalzsam ( 200 ml )

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

Próbáld ki Te is az OrganiCare biokozmetikumokat, többek között a biohajbalzsamot a mindennapokban és tapasztald meg a különbséget!

Az OrganiCare kozmetikumaink bio farmokon termesztett kiváló minőségű gyógynövények rendkívül értékes hatóanyagaiból készültek. A kézi szüretelést követően, nagyon gondos odafigyeléssel és ellenőrzéssel járó tradicionális gyártási módszerek során, nem használnak fel semmilyen kémiai segédanyagot, adalékot a termékekhez.

9 297 Ft
Részletek

Az OrganiCare Hair Conditioner nevű bio hajbalzsam.

Általa felfedezheted a természetes összetevők nyújtotta tökéletes ápolást és gyengédséget a hajad számára!

Próbáld ki Te is az OrganiCare biokozmetikumokat, többek között a hajbalzsamot a mindennapokban és tapasztald meg a különbséget!

Az OrganiCare kozmetikumaink bio farmokon termesztett kiváló minőségű gyógynövények rendkívül értékes hatóanyagaiból készültek.

A kézi szüretelést követően, nagyon gondos odafigyeléssel és ellenőrzéssel járó tradicionális gyártási módszerek során, nem használnak fel semmilyen kémiai segédanyagot, adalékot a termékekhez.

Ezek miatt az értékes összetevők hatásait teljes mértékben lehetséges megőrizni. Így ezeknek köszönhetően kaphatunk rendkívül jó minőségű, kiváló tisztaságú és hatékonyságú kozmetikai termékeket.

természetes, allergénektől teljesen mentes összetevők gyengéd ápolásának köszönhetően, kozmetikai készítményeinket az egész család bátran használhatja. Így akár gyermekek, vagy érzékeny bőrűek számára is ideális választás lehet valamennyi termék.


A test és hajápolás alapjait adják: 

Az Aloe Vera, az Oliva olaj, a Búzacsíra olaj, a Levendula, a Rozmaring, és a Shea Vaj. A gyógynövények erejét és rendkívüli tisztaságát, egy kellemeseen finom illat kíséri, melyet elegánsan letisztult csomagolásba zártunk.Mindezt azért. hogy így segíthessük a bőr és a haj természetes állapotának helyreállítását.

 

OrganiCare Biohajbalzsam mennyisége: 200 ml 

( kiskereskedelmi áron: 26.27 ft/1 ml )

 

OrganiCare Biohajbalzsam összetevői: 

 
Extra szűz olívaolaj
Shea vaj
Aloe vera-kivonat
Búzacsíraolaj
Levendulakivonat
Moringakivonat
RozmaringkivonatAz OrganiCare Hair conditioner mennyisége: 200 ml

egy olyan hajkondícionáló, mely tökéletes kiegészítője lehet a samponunknak. Gyengéden ápolja, megerősíti és megvédi a hajat hajmosás után. Értékes tápanyagai puhává, ragyogóvá és könnyen fésülhetővé varázsolhatják a hajunkat.


Tudtad-e?

Tudtad azt, hogy egy készítménynek ahhoz, hogy bio kozmetikummá minősíthessék, mennyire szigorú követelményeknek kell megfelelnie? Ez többek között kiterjed a bio farmról származó nyersanyagokra is, illetve a pontosan meghatározott gazdálkodási technikákra. Ezek mellett a szintetikus és vegyi anyagoktól, továbbá a genetikai módosításoktól való elhatárolódásra szintén. 


 

#organicareconditioner #biohajkondícionáló #hajkondícionáló #öko #bio #biokozmetikumok #aloevera #búzacsíra #levendula #moringa #shevaj  #biohatóanyagok #biogyógynövények #biofarm #biomínősítés #calivita #calivitapartner #caliviwomen 


Organicare biokozmetikumok cikkek:

Adatok
Cikkszám
101
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!