Kérdésed van? Hívj minket! +36703157772

Milyen vitamint szedjek? Futok és bringázom

Életem legeredményesebb versenyszezonján vagyok túl. Hogy milyen vitamint szedjek? Hogy miért a Calivita? Számomra már nem kérdés. Hogy miért, olvass tovább.

Egy versenyzőnk tollából.

Kaptunk egy mozgalmas élménybeszámolót.

A termékek brutál jók. Magamon is meglepődtem. A teljesítményem jóval meghaladta a várakozásomat. Ezt le kell, hogy írjam, ezt másoknak is tudnia kell, aki felteszi magának a kérdést.

MILYEN VITAMINT SZEDJEK?

Az előző hétvégén volt két komoly versenyem, egy Mátra kör 73 km közel 1000 m-es szinttel. Ezt sikerült magamhoz képest igen jó idővel megtekernem. 2 óra 15 perc 45 mp. Ez szombaton volt, ezt tetéztem vasárnap, egy olimpia távú triatlon versennyel. Ami 1500 m. úszás 40 km bringa és 10 km futás. Ezt mind a Mátra kör után. Sikerült ezt is igen jó idővel teljesítenem 2 óra 34 perc 40 mp. Az előző ilyen versenyem a Budapest triatlon volt ettől 12 perccel mentem jobbat.


Ezt követően egy kis pihenésre volt szükségem. Gondoltam de már a következő verseny járt az eszemben. 

Mezőkövesd 1/2 maraton és utána egy kis bringa 10,5 km. Már kedden viszketett a lábam és futottam 22 km csak úgy lazán. Nem tudod miből vannak a termékeitek de hatnak, ez nem kérdés.


Nem is rossz gondoltam, tele energiával egyszerűen sorban döntöttem meg a saját csúcsaimat. Szerda egy kis hegyi 70 km bringa, csak ,hogy nehogy kiessek a formából. Csütörtök az már nem ment. Elmentem futni, de idő előtt vissza kellett fordulnom elkezdett sötétedni, meg nem is bírtam annyira jól azt hiszem kicsit elfáradtam.. A szervezetem jelzett pihenned kell. De belülről szétfeszített az energia. Itt éreztem van egy határ amit már nem kellene feszegetni, mert könnyen sérülés lehet a vége. És még nincs vége a versenyszezonnak.

Pénteken egy laza szüret levezetésnek, jól esett. Na de mi lesz a versenyen? Bíztam az erőnlétemben, a szerencsémben és a Calivita termékeiben. Engem ezek után maximálisan meggyőztek. 

Eljött a verseny napja szombat, 1/2 maraton rajt 8:30 és már futunk is. Csatos Lacival fölvettünk egy szép 4:20 /km es ritmust. Az én tervem az volt, hogy fussak egy 1:35 ös 1/2 maratont.


Lacival jól összedolgozva egymást húzva 2 kört tudtunk menni, ő sajna elfáradt és magam kellett befejeznem. De hála a jó erő létemnek, és a taktikának, simán befutottam 1 óra 31 perc 22 mp. alatt. El sem hiszem ez egyéni csúcsom. Tavasszal futottam egy 1 óra 38 perc 40 mp. Majdnem 8 perc javulás. KIVÁLÓ !!! Laci a végén nekem szegezte a kérdést. Te mit szedsz, hogy ennyire bírod? Milyen vitamint szedjek? A válaszon nem sokat kellett gondolkodnom.

A Calivita a favoritom.

De ezzel még nem értek véget a megpróbáltatásaim, 1/2 maraton után 2 óra múlva kezdődik a bringa verseny. Gyors evés, egy kis séta átkapcsolás ráhangolódás, és már lehet is öltözni, bringa elő a kocsiból, bemelegítés és rajt. Jól bekezdtünk. Az első körben csak figyeltem, hogy hova sietünk, ja ez egy verseny, tudatosult bennem. Élre álltam, és vezettem 3. 4. 5. kört de akik csapatban tudtak dolgozni, megelőztek és nem tudtam utánuk menni. De végig láttam őket, sőt az utolsó körben még közeledtünk is rájuk. Az, hogy egyedül voltam megbosszulta magát. Az utolsó körbe, visszaestem a 6. helyre. A cél egyenesben nagy hajrában fel tudtam jönni az 5. helyre. Kb 30 mp az első hármastól. Az időm nem tudom a telefont nem kapcsoltam be. Ez az 5. hely elég jó egy 1/2 maraton után, amit egyéni csúccsal futottam. A bringa csak érzésből 36 km/h átlag.

Összegezve mozgalmas 2 hétvégén vagyok túl, az eredmények minden elképzelésemet felül múlták. Azt gondolom köszönettel tartozom nektek is. Örülök, hogy megismertem a termékeiteket, és az egész csapatot amivel dolgoztok a háttérben.

Hogy milyen vitamint szedjek számomra már nem kérdés. A Calivita mellett tettem le a voksom. Kívánok nektek sok sikert a jövőben. Én biztosan hírét fogom vinni a Vitaminpartner Webáruháznak és termékeinek.

A következő 2 hét is hasonlóan mozgalmas lesz, remélem hasonló szép eredményekkel. Ti velem lesztek továbbra ezt garantálom!

HOGY MILYEN VITAMINT SZEDJEK kérdésedre a válaszom

  • olyan vitamint szedj ami természetes összetevőkből áll 
  • olyan vitamint szedj ami hosszú felszívódású 
  • olyan vitamint szedj ami ár érték arányban kiemelkedő. Értem ezen azt, hogy nagy dózisban tartalmaz több hatóanyagot, több havi adagban. 
  • olyan vitamint szedj ami kelát kötésénél fogva hasznosul is a szervezetben. 
  • És mindenképp olyan vitamint szedj, ami már 26 éve bizonyít. 
  • Olyat ami a legmagasabb minőségi bevizsgálási és OETI engedélyek birtokosa. 
  • És ami talán a legfontosabb olyan vitamint ami tényleg hat és használ. 

Ha még megkérdeznéd milyen vitamint szedjek? 

Természetesen a Calivita vitaminjait a Vitamin Partner Webáruházból.

Jó egészséget mindenkinek.

A versenyzőknek pedig további sok sikert kívánunk.

A cikk szerzője Ludányi László 


A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet.