Kérdésed van? Hívj minket! +36703157772

Oregánó olaj

 


 Felvértezheted immunrendszered? Te is sokat tehetsz a megelőzésért.

A kellemes illatú oregánóolajhoz is fordulhatunk egy kis támogatásért! 

Az oregánóolaj számos jótékony hatással rendelkező összetevőt tartalmaz, mint például illóolajokat (karvakrol, thymol, borneol), rozmaringsavat, terpenoidokat, szterolokat, A- és C-vitamint, flavonoidokat.

Az oregánót eddig főként a mediterrán területek közkedvelt fűszernövényeként tartottuk számon. Ízében kiválóan harmonizál paradicsomos ételekhez. Figyelem, az olaj erőteljes ízű, így készüljünk fel a bővebb nyálelválasztásra!

TIPP: csepegtesd paradicsomra, vagy paradicsomos ételekhez!


Az oregánóolaj hatásai:

  • hatékony antioxidáns, így elősegíti a sejtek szabad gyökökkel szembeni védekezését,
  • hozzájárulhat a szervezet védekezőrendszerének fenntartásához, erősítéséhez, egészséges működéséhez.

A természetes hatóanyagok az oregánólevélből készült kivonatban koncentráltan vannak jelen a hagyományos formákhoz (fűszernövény, szárított növény) képest. 

Csak természetes anyagokat tartalmaz, a folyékony formának köszönhetően pedig segíti a gyorsabb, hatékonyabb felszívódást.


Külsőleg is segítség

 A sokrétű oregánóolaj alkalmazható az érintett területre cseppentve is.

Télen bundás csizmát húzunk, és sok esetben egész nap ezt viseljük. Az arra hajlamosaknál makacs lábgomba is kialakulhat, mely időről-időre visszaköszön. 

Tipp: a kellemetlen tünetek észlelésekor esténként készítsünk lábáztató vizet és tegyünk bele 15-20 csepp oregano olajat! Segítséget nyújthat.

 Adagolás: belsőleg 4 csepp oregánóolaj vízbe, gyümölcslébe vagy paradicsomra csepegtetvenaponta háromszor. Megfázás, enyhe felső légúti panaszok esetén használjuk inhalálásra.

 És ne feledd: a megelőzés a legfontosabb!

Dr. Varga Edit a CaliVita orvos-természetgyógyásza az alábbiakban ismerteti a legfontosabb óvintézkedéseket, melyek segítségével nagy eséllyel távol maradhatsz az influenzától!

                                                                                                     

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.