Kérdésed van? Hívj minket! +36703157772

NONI hatása pontokba szedve.


Mit tudhat a NONI GYÜMÖLCS..

NONI hatása előtt még az orvosok is döbbenten állnak. Nézzük mik a legújabb kutatási eredmények! 

1. Antioxidáns

A szabad gyökök a sejtek oxidációját idézik elő, ezzel növelve a betegségek és a hibás sejtosztódás kockázatát. A NONI gyümölcsben olyan antioxidánsok vannak amelyek megkötik a szabad gyököket.

2. Gyulladáscsökkentő hatása lehet

NONI gyümölcs főként degeneratív ízületi gyulladás és sokizületi gyulladás esetén enyhítheti a tüneteket. A tapasztalatok és a kutatások biztatóak más gyulladásos betegségek tekintetében is, mint pl: a pikkelysömör, akné ekcéma, az asztma, a bélgyulladás, és a különböző bőrgyulladások esetében szintén érdemes használni. A gyulladások ellenei harcban főleg a béta-szitoszterol, a telítetlen zsírsavak, a terpének, az enzimek és az alkaloidok közül pedig a proxeronin vesznek részt. A NONI gyümölcs bőségesen tartalmazza ezeket a vegyületeket. Csökkentik a gyulladás tüneteinek kialakulásáért felelős prosztaglandinok termelését, és a szabad gyökök ellen is védemet biztosíthatnak.

3. Fájdalomcsillapítás

Feljegyzések szerint a NONI fájdalomcsillapító hatása a Morfiummal vetekedhet. A NONI fájdalomcsillapító hatásának oka a xeronin és a sejtek közötti kapcsolat. A xeronin megfelelő körülményeket teremt a sejtek számára, ezáltal javíthatja közérzetet, az agynak olyan üzeneteket küld, melyek révén enyhülhet a fájdalom. Alkaloidái fokozhatják a sejtek ópiát-receptorainak érzékenységét, a telítetlen zsírsavak pedig csökkenthetik a fájdalomkiváltó prosztaglandin termelést. A modern orvoslás egyre jobban felismeri a Noni természeteses, mellékhatás mentes fájdalomenyhítő hatását. 

4. Allergia

NONI hatása az allergiás reakciót kiváltó hisztamin felszabadulását, magas flavonoid tartalma miatt gátolhatja és csökkentheti az ödéma képződést a nyálkahártyákon ezáltal enyhítheti orrdugulást, orrfolyást ill az egyéb allergiás tüneteket.

5. Ízületi gyulladás

NONI gyümölcs csökkentheti a gyulladásokat, erősítheti a csontokat és az ínszalagokat. Hatásainak tesztelése ízületi gyulladás ellen hosszú időt vesz igénybe, de úgy tűnik, a betegek megkönnyebbülnek, ha a szokásos napi adagot fogyasztják belőle. A fájdalom ill gyulladás csökkentő hatása miatt a páciensek állapot javulásról számoltak be.

6. Antidepresszáns

NONI gyümölcs fokozzahatja a szerotonin és a melatonin hormon termelődését. A szerotonin a hangulatot, az érzelmeket, az alvás befolyásolja, hiánya depressziót idézhet elő. A melatonin a cirkadián az alvási ritmust szabályozza, segítiheti az elalvást, az éjszakai pihenést és jelentősen javíthatja a hangulatot. 

7. Magas vérnyomás

NONI gyümölcs nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, szelént és fitonutrienseket, melyek gátolhatják, hogy szabadgyökök káros hatást fejtsenek ki az erek falára és szkopoletint, mely csökkentheti a magas vérnyomást. A xeronin a sejtek működését harmóniába hozza, csökkentheti a stresszt és ennek hozományaként a vérnyomást is csökkentheti. Megtalálható benne a triptofán aminosav is, mely elősegítheti más anyagok, pl. a szerotonin termelődését, ( erről már volt szó ) mely szintén vérnyomáscsökkentő és kedélyjavító hatású lehet.

8. Bőrvédő hatás

NONI gyümölcs bőséges forrása olyan tápanyagoknak, melyek nagyban javíthatják a bőr állapotát. Védelmet nyújthatnak a sejtkárosodás kivédésében és ezáltal és ezáltal lelassúlhat az öregedés. A NONI gyümölcs hatása a feljegyzések szerint, alkalmazták és bőrbetegségek és sérülések kezelésére. Eredményesen kezeltek vele, gombás fertőzéseket, fekélyeket és a fejbőr kórokozók által kiváltott betegségeit. Samponként  hidratáló hatást fejthet ki. feljegyzések szerint a fejtetűre is hatékony lehet.

9. Anyagcsere

NONI gyümölcs szuper élelmiszer az anyagcsere szempontjából. A NONI hatása: Javíthatja az emésztést, befolyásolhatja az anyagcsere folyamatokat és vércukorszintre is hatással lehet. Az antrakinonok hatására serkentheti az emésztést. Rostjai csökkenthetik az egyszerű cukrok bevitelét, ennek eredménye hogy a vércukorszint lassabban   emelkedhet az étkezés után.

10. Energianövelés

A polinézek energianövelésre és fáradtság ellen népi gyógymódként használták a NONIT. A vizsgálatok szerint a NONI fokozhatja a fizikai aktivitást, javíthatja az állóképességet így az életminőségre is kihathat.

11. Csökkentheti a daganatos sejtek szaporodását

A legnagyobb érdeklődést a fájdalomcsillapító hatás mellett, ezen tulajdonsága váltotta ki. A kutatások ígéretesek ebben a témában. A damnacantal gátolhatja a daganatgének hatásának érvényre jutását, és elősegítheti a hibás sejtek mielőbbi lebontását és kiürítését. Az utóbbi funkciót több egyéb molekula is támogatja. az immunrendszer által nagyobb mennyiségben termelt gamma-interferon, a tumor-nekrózis faktor (TNF) és az interleukinek is. 

Összességében a NONI gyümölcs a természet adta ajándék.... A kutatások egyértelműen bizonyítják mennyire kimagasló hatása van a szervezeten belül... De ennél sokkal értékesebbek mindazok a tapasztalatok amiket a fogyasztóinktól tudunk meg napról napra....

Csak egy gyümölcs legyintenek sokan.... De mi már tudjuk milyen elképesztő változásokat okozhat.. Aki nem hiszi járjon utána...Ugye kedves NONI fogyasztók ??

Megrendeléshez katt IDE 

“Az első reakcióm a NONI-val kapcsolatban ugyanaz volt, mint a legtöbbeknek. Egyszerűen fogalmazva, kételkedtem. Hogy lehet egy gyümölcsnek ennyiféle jó hatása? Miért nem hallottam róla korábban? És a név, a különös hangzású név, mint a NONI nem igazán tette hitelessé, hogy ez egy figyelemreméltó anyag. Így hát kutattam. Miután felülvizsgáltam több mint 10.000 NONI fogyasztó eredményeit, meggyőződtem róla, hogy a Noni kétségtelenül számos orvosi területen olyan hatásossággal rendelkezhet, melyet a modern orvostudomány sem hagyhat figyelmen kívül!”

Dr. Neil Solomon

a John Hopkins képzett orvosa  “Néhány probléma, amelyeket a NONI gyümölcs fogyasztása kedvezően befolyásolhat: magas vérnyomás, menstruációs görcsök, ízületi gyulladások, gyomorfekély, rándulások, sérülések, depresszió, szenilitás, emésztési zavarok, érelmeszesedés, véredény problémák, drogfüggőség, fájdalomcsillapítás és még sok egyéb. Annak ellenére, hogy a fenti lista úgy fest, mint egy kitépett lap a Vándor Kuruzslók kézikönyvéből, mégis valószínűleg konzervatív. A NONI-ban levő a szabad xeronin molekuláris szinten fejti ki hatását, és a sérült sejteket gyógyíthatja. Elsődleges funkciója a specifikus proteinek merevségének és formájának szabályozása. Mivel ezek a proteinek különböző feladatokat látnak el a sejten belül, érthető, hogy a Noni hatása hihetetlenül széleskörű fiziológiai reakciókat produkálhat.”

Dr. Ralph Heinicke  

A Noni étrendkiegészítő, szedése nem garancia senkinek arra, hogy bármilyen betegség, tünet állapot egy csapásra elmuljon, helyreálljon. Fontos még a megfelelő étrend a mozgás, stb... Minden esetben kérje ki orvosa, szakorvosa véleményét a termékkel kapcsolatban. Fogadja meg a tanácsát. Semmiképp ne helyettesítse a szedett gyógyszereit Noni készítménnyel.

Noni készítményt ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó gyümölcseit biotermesztésből származó málnával ízesítettük. A Noni biominősítésű gazdaságból származik. 98%-os Noni tartalommal és 100% mínőségi garanciával.

Megrendeléshez katt IDE!   

 
A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet.
 
A cikk szerzője: Ludányiné Szabó Adrienn

  Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.