Kérdésed van? Hívj minket! +36703157772

Túl gyakran érzed magad fáradtnak?

Valószínűleg a te szervezetedben is több a méreganyag lehet a kelleténél.

  • Túl gyakran érzed magad fáradtnak, esetleg kimerültnek? 
  • Nehezedre esik megfelelni az elvárásoknak? 
  • Emésztési problémáid vannak? 
  • Az utóbbi időben pattanások jelentek meg a bőrödön? 
  • Nem hatnak a jobbnál jobb, másoknál hatékony fogyókúrás módszerek ?Valószínűleg a te szervezetedben is több méreganyag lehet a kelleténél !
Ha rászánod magad egy tisztítókúrára, mi segítünk! A vitamin partner webáruházban mindent megtalálsz amivel formába hozhatod magad.

Sajnos szervezetünkbe nap mint nap egészségkárosító, toxikus anyagok jutnak, melyek felhalmozódva megnehezítik élettani funkcióinkat. A dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás mellett sajnos ma már az iparilag előállított élelmiszerek, a gyógyszerek, a kozmetikumok, a tisztálkodó- és tisztítószerek is mérgeket juttatnak szervezetünkbe. Sőt még az ivóvizünk és a levegőnk is szennyezett.

Májunkat a szervezet „boszorkánykonyhájaként” szokták emlegetni, ám ha túlterhelődik, nem tudja méregtelenítő funkcióját maradéktalanul ellátni, és így méreganyagok kerülnek a vérrel és nyirokrendszerrel a szövetekbe. Gyengül az immunrendszer működése, allergiák, bőrbetegségek, gombafertőzések (pl. candida), szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, daganatos betegségek stb. alakulhatnak ki.

Sok betegség gyökere lehet a szervezetben felhalmozódott toxikus anyagok jelenléte, ezért külső segítséget kell nyújtanunk szervezetünk öntisztító tevékenységéhez. Az odafigyeléssel és rendszeresen végzett tisztítókúrák akár évekkel meghosszabbíthatják életünket !

A tisztítókúra fontos elemei az élelmi rostok (korpa, cellulóz, hemicellulóz, lignin, pektin, gumiszerű és nyálkaanyagok), melyek két csoportot alkotnak: a vízben oldódó és nem oldódó rostokat. A vízben nem oldódó rostok fokozzák a bélmozgást, míg a vízben oldódók javítják a szénhidrát- és zsíranyagcserét, csökkentik a vér cukor- és koleszterinszintjét, mérséklik az étvágyat, ami fogyókúra esetén igen fontos előnyt jelent.

Rostbevitelként
 a tisztítókúra során a mexikói nopál kaktusz – a Nopalin – lehet segítségünkre.

Természetesen fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, ami szénsavmenetes, lehetőleg lúgos víz legyen. Ha nincs otthon Aquarion készülékünk, akkor lúgosíthatunk Liquid Chlorophyllal is.

Májunk működését a máriatövist tartalmazó Liver Aid-del érdemes támogatnunk, melyből évente kétszer 1-1 dobozzal érdemes fogyasztanunk.

Használhatunk még gyógynövényeket, beöntést hashajtással kombinálva, végezhetünk légzőgyakorlatokat is.

Az összes méregtelenítő módszert azonban a lélek békéjének megteremtésével érdemes kezdeni,
 amihez szükség esetén a Rhodiolin adhat segítséget.

Használd a CaliVita természetes alapanyagú, hatékony méregtelenítő, májtámogató és béltisztító termékeit, és légy egészséges! 

A fentiek
kizárólag a megnevezett személy(ek) tapasztalatát, véleményét tükrözik. Ön ettől eltérő tapasztalatokat is szerezhet. Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.