Kérdésed van? Hívj minket! +36703157772

Bioharmonex biorezonanciás készülék plusz hatásai.


Bio orvost kaptam ajándékba a mellékhatása akár elektroszmog védelem is lehet.

Képzeld el, hogy a nap 24 órájában a rezgések segítségedre lehetnek.

És közben a szervezeted öngyógyító képességét is beindíthatod.

Hurrá itt egy jónak tűnő dolog, mennyire egyszerű és mennyire hatékony lehet... És közben még jól is érezhetem magam. A szervezet öngyógyító képességének segítése, egy készülékben.

Örülök, hogy kíváncsi vagy a javaslatokra!

Tudatos ember lévén felismerted, hogy láthatatlan de valós veszéllyel állunk szemben.

Képzeld el, hogy akár a nap 24 órájában akár az elektroszmoggal szemben is védve lehetsz.

És ez a hatás csupán csak mellékhatásként érvényesül.

Képzeld el, hogy nap folyamán bármikor szabályozhatod  a szervezetedet sejtszinten. Te döntöd el mikor és te döntöd el meddig...

Érezted már feszültnek magad ?

Vagy fáradtnak ?

Fájt már a fejed.

Jó lett volna egy karikacsapásra feltöltődni ?

Gondolj csak bele... Ha lenne egy személyes biostimulációs készüléked amit te programozol. Ő pedig utasítja a sejtjeidet arra amit szeretnél.

Szerintem óriási dolog lenne, mindenkinek receptre kellene felírni. Itt még sajnos nem tartunk.

De ott igen, hogy ezt a készüléket már megálmodták és létrehozták.. És ami fantasztikus benne, hogy mindenki számára hozzáférhető, elérhető. Otthon használható ! Ez volt a cél.

Könnyen kezelhető, hogy bárki, tényleg bárki az idősekre is gondoltak. Egyszerűen és bátran használhassa. Nem szükséges programozói tudás a használatához. Hordozható. Egyszerűen nyakba is akasztható.

Fájdalom, immunrendszer, lazítás, emésztőrendszer, látás stb... egy párat soroltam fel a 25 programból amit a gépbe tápláltak..

Minden program használatakor fut egy antielektroszmog program. Miközben egyre jobban érezheted magad a készülék használatakor, védve is lehetsz az elektroszmoggal szemben. Illetve mindenki aki a készülék 1,5 m-es körzetében tartózkodik. 

A készülék akkumulátora bármikor tölthető.

A készülék képletesen értve egy elektromos házi orvos is lehet. Persze az igazit nem helyettesítheti!  Modern és profi. Tudja mit csinál. Tudja hová hasson. És ami még fontos, mindezt mellékhatások nélkül teszi. Kémiai anyagok bevitele nélkül. Az egész családod egészségére.

A BioHarmonex megvásárlásának nincs kockázata.

Nem árulunk zsákbamacskát. A készülékre 24 hónap garanciát vállalunk.

Hiszünk a hatékonyságában és hiszünk a megbízhatóságában.

Ha úgy döntesz BioHarmonexet szeretnél vásárolni és mellettünk döntesz extra kedvezményekkel jutalmazunk.

Szeretnénk elnyerni a bizalmadat és kivételesen kedvező ajánlatot dolgoztunk ki vásárlóinknak. Nagykereskedelmi áron kínáljuk a biorezonancia készüléket.

De ez még nem minden, ebből az árból is engedünk.... Sőt, hogy megháláljuk a bizalmadat az árból még vissza is adunk... és ez még nem minden.......

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi, szubjektív tapasztalatai. Ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható- termékről sem gyógyhatást. Az étrend-kiegészítõk kedvezõ hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, azonban e termékeknek nem tulajdonítható betegséget megelõzõ vagy gyógyító hatás. Tartósan fennálló tünetek esetén keresd fel kezelőorvosod. Ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért a vitaminpartner.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget.