Kérdésed van? Hívj minket! +36703157772

Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék
Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék
711 550 Ft

Aquarion vízionizáló és víztisztító készülék

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

Az elegáns kivitelezésű és könnyen kezelhető Aquarion vízionizáló kiválóan tisztítja és ionizálja a vizet. Használata során biztonságos, mérgező anyagoktól mentes, oxigén dús, friss ionizált lúgos vizet ihat. A savas víz használatával pedig bőrét ápolhatja és kemikáliáktól mentes konyhája lehet.

A Jupiter Science azt mondja, hogy az Aquariont azoknak fejlesztették, akik a legjobbra vágynak, ezért minden funkcióból a legjobbat építették ebbe a készülékbe. Ez a modell minden funkciót egyben tud, amit bármelyik kisebb Jupiter modell használ. A Jupiter Science garantálja, hogy ettől jobbat nem fog találni a piacon, mert ez a készülék egyszerűen a legjobb a legjobbak között!

711 550 Ft
Részletek

A lúgos vizek királya, az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés

Egyre többször hallunk arról, hogy a lúgosítás párhuzamba vonható az egészséges életmóddal.

A lúgos ételek és italok segítségével viszont csak nagyon keveseknek sikerül megteremteni és elérni a kívánt pH egyensúlyt.

A lúgosító táplálék-kiegészítőknek általában egyforma az ízük, ezért rövid idő alatt megunhatja őket az ember. Azonban a lúgos víz használatával észrevétlenül csempészhetjük konyhánkba az egészséget! Ehhez már nincs is másra szükségünk, csak jó minőségű vízionizáló és víztisztító berendezésre. Mutatunk is egyet az Aquariont.

Az Aquarion ionizáló és víztisztító berendezés az egészségünk (lúgosságunk) záloga lehet, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen berendezést választunk.

Mi azért döntöttünk az Aquarion mellett, mert ez a Jupiter termékcsalád legfejlettebb asztali modellje. Összehasonlítottuk a piacon kapható egyéb lúgosítókkal, és azt láttuk, hogy sok más egyéb dolog mellett ez a készülék magasabb fokú szűrést, tökéletesebb öntisztító rendszert, erősebb antioxidáns hatást (ORP), összevetve nagyobb teljesítményt, hosszabb garanciát (3 év) és lényegesen hosszabb élettartamot (20 év) biztosít, mint a piacon fellelhető versenytársai.

Mindeközben a készülék sokkal kevesebb karbantartást igényel. Pedig köztudott Magyarországon sok helyen jellemzőek a kemény vizes területek.

Még Dr. Robert Young, a lúgosítás legismertebb szakértője is az Aquariont ajánlja, sőt saját honlapján, az Egyesült Államokban ezt a készüléket forgalmazza is. Ha még nem látta, akkor mindenképpen nézze meg ezt a rövid videót, amelyben Dr. Young elmagyarázza, hogy milyen hatással van a lúgos víz az elsavasodott szervezetre.

Lúgos vizet az élet vizének is nevezhetnénk

A lúgos víz fogyasztásakor is fontos, hogy megfelelő mennyiséget fogyasszunk. Ha a lúgos vízből napi 2 liternél kevesebbet iszunk, akkor nem várhatunk lényeges változást. De ha 2-3 litert megiszunk belőle, akkor már néhány napos fogyasztás után igen kedvező változásokat vehet majd észre venni.

Az ionizált lúgos víz az első 1-2 hónapban "csak" tisztítja a szervezetet, megtisztíthatja a bélbolyhokat, kitakaríthatja a belekből a salakanyagokat, és az erek faláról a lerakódásokat. 

ORP - Oxidációs redukciós potenciál

Ezen kívül a friss lúgos víz nagy mennyiségű oxigénnel látja el a szervezetet, kiemelkedően magas antioxidáns tulajdonsága miatt (-850 ORP) a friss lúgos vizet a fiatalság forrásának is emlegetik!

Ha egy víznek pozitív ORP-je van, akkor oxidál, vagyis öregít. Míg a negatív ORP-vel rendelkező vizek lekötik a szabad gyököket, ezzel meggátolják a szervezet oxidációját, tehát jelentős mértékben lassíthatják az öregedési folyamatot.

Például a csapvíznek, vagy az ásványvizeknek pozitív + ORP tulajdonságuk van, ami az ionizált vízzel ellentétben elősegíti a szervezet oxidációját, vagyis öregedését. Ezért a legjobb az otthon frissen előállított lúgos víz! Aki ezt egyszer kipróbálta és a hatásait megtapasztalta, az semmi esetre sem fog lemondani róla! Tapasztalatból beszélek.

Sokan nem tudják, hogy ez az antioxidáns tulajdonság idővel elvész, ezért a palackozott, boltban kapható lúgos vizek esetében nem is beszélhetünk ilyen antioxidáns tulajdonságról. Sőt, valójában igen ritka, hogy bármilyen víz antioxidáns tulajdonsággal rendelkezzék.

Ezt a negatív ORP-t azonban egyáltalán nem könnyű magas fokon előállítani. Ezért a piacon kapható kisebb teljesítményű készülékek jó esetben is csak mínusz -400-450 ORP-ig képesek vizet előállítani. Az ionizálók felső kategóriáját azok a készülékek képviselik, amelyek mínusz -800-850 ORP értékű vizet tudnak készíteni.

Egyedülálló hálós ionizáló kamrájának köszönhetően a Jupiter Aquarion -850 ORP értékű vizet készít. Ezzel még a többi Jupiter készülékkel szemben is jelentős előnyre tesz szert, hiszen például a felújított MicroLite, vagyis új Venus készülék is csak -400 ORP értéket tud előállítani.


Az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezést pofonegyszerű használni.

Minden beállítás egy egyszerű gombnyomással történik. 

Mindössze öt gomb kezelését, kell elsajátítani.

Az Aquarion energiafelhasználása rendkívül kedvező. A készülék általában standby módban van, vagyis "alszik", normál felhasználásra csak a tényleges működés során kapcsol.

Ezért használat előtt mindig a POWER gombot kell először megnyomni, mert ez nyitja a készülék belső szelepét. A tetszetős színes, digitális kijelzőn a háttér világítás színe üzemmód szerint változik.

Lúgos víz előállításához az ALKALINE gombot kell megnyomni, és a kívánt erősséget beállítani. A kijelző bal oldalán megjelenik egy kék szimbólum és egy kék szám, a kiválasztott lúgossági foknak megfelelően.

Savas víz előállításához meg kell nyomni az ACIDIC gombot. Ekkor a kijelző jobb oldalán jelenik meg egy piros szimbólum és egy piros szám.

A tisztított víz kiválasztásához a PURIFIED gombot kell megnyomni. Ekkor a kijelzőn zöld színnel megjelenik a szimbólum, és a szintet kijelző szám nullát mutat.

 

Minden egyes kiválasztott szint esetén a készülék angolul bemondja az aktuális programot. Ez a hangerősség állítható, de tetszés szerint ki is kapcsolható.

Az Aquarion mindig megjegyzi a legutolsó használat beállításait és a legközelebbi indításkor automatikusan ugyanezt fogja felkínálni.

Turmalinkristályos ultrabiostone szűrés

Az Aquarion vízionizáló egy 0,01 mikronos turmalinkristályos ultrabiostone szűrővel megtisztítja a vizet az ionizáció előtt. Erről a 0,01 mikronos ultraszűrésről annyit érdemes tudni, hogy sokkal finomabb szűrést biztosít mint egy egyszerű 0,2 mikronos szénszűrő, amit más ionizálók használnak, viszont még nem teszi tönkre a víz élettani hatásait, mint például az ozmózisos rendszerű 0,0001 mikronos hiperszűrés.

Sokan nem is tudják, de az ozmózis rendszerű szűrők 5,2 - 5,8 pH-t, vagyis savas kémhatású vizet produkálnak. Ezért az RO víz használata esetén fokozottan kell figyelni az ásványi anyag és vitamin bevitelre!

A kijelző bal alsó sarkában lehet a szűrő állapotát, élettartamát folyamatosan nyomon követni. A szűrő 4.000liter víz tisztítására alkalmas, ami átlagos vízfogyasztás esetén egy négytagú családnak évenkénti szűrőcserét jelent.

Ha a szűrő digitális kijelzője tele állásba kerül, és villog a szűrőszimbólum, akkor eljött a szűrőcsere ideje. A csere mindössze néhány percet vesz igénybe, és egy háziasszony is könnyedén el tudja végezni.

Víz 9 fokozatban. A lúgos víz fokozatai

Lúgos 1
Enyhén lúgos víz,
pH 7,5 - pH 8,5

Ezt a fokozatot a bevezető időszakra ajánljuk. Egészséges szervezet esetén 4-7 napig, valamilyen betegség esetén pedig néhány hétig javasoljuk.

Előfordulhat eleinte napi 3-4 széklet, mivel beindul az emésztőrendszer méregtelenítése. 

lúgos 2
Enyhétől közepesig terjedően lúgos víz,
pH 8 - pH 9

Ezt a fokozatot már hosszabb ideig, akár néhány hónapig is fogyaszthatja. A legtöbben 2-es vagy 3-as szintű lúgos vizet isznak, de ez kitűnő hideg ételek és saláták elkészítéséhez is.

Lúgos 3
Közepestől erősig terjedően lúgos víz,
pH 8,5 - pH 9,5

Ivási célokra ez a leggyakrabban használt lúgossági szint. Ideális kávé, tea és egyéb meleg italok elkészítéséhez, de kitűnő rizshez és más szemes termékek főzéséhez is.

Lúgos 4
Erősen lúgos víz,
pH 9,5 - pH 10+

A legerősebb fokozatú lúgos vizet ivásra csak indokolt esetben, intenzív méregtelenítő kúrák, vagy komoly betegségek esetén használjuk. Ez ugyanis nagyon erős méregtelenítő hatást fejt ki a szervezetben. Emellett kiváló zöldségek forrázásához, levesek főzéséhez is, mert a lúgos víz megszünteti a keserű ízt, és jobban kihozza a zöldségek természetes színét.

A savas víz fokozatai

Mivel összehúzó hatású, tökéletesen alkalmas kozmetikai célokra. Hidratálja és puhítja a bőrt. Szigorúan kívülről használható!

A haja csillogó és egészséges lehet, ha ezzel mossa, de ionizált savas vízzel fertőtleníthetjük a zöldségeket és gyümölcsöket is.

Savas 1
Enyhén savas víz,
pH 6,5 - pH 5,5

Szájhigiéniai célokra kitűnő. Használja fogmosáshoz, öblítsen torkot vele (gargalizálás), és alkalmazhatja semleges szájvízként is. Hölgyeknek kiváló hüvelyzuhany készítéshez is.

savas 2
Enyhétől a közepesig terjedően savas víz,
pH 6 - pH 5,5

A bőr gondozásához ajánlott az összehúzó hatása miatt. Használja mosakodáshoz és arctisztításhoz. Férfiak borotválkozás utáni arcszeszként is alkalmazhatják, de nagyon jó hatással van a pattanásos bőrre és korpás fejbőrre is.

Savas 3
Közepestől erősig terjedően savas víz,
pH 5,5 - pH 5

Konyhai eszközök és felületek vegyszermentes tisztításában lehet a segítségünkre.

savas 4
Erősen savas víz,
pH 5 és alatta

A víznek ebben a beállításban sterilizáló hatása van. Használhatja vágólapok és edénytörlők sterilizálásához, valamint zöldségek és gyümölcsök mosásához, bár utána érdemes őket lúgos vízzel is átöblíteni. 

Tisztított víz funkció, ionizálás nélküli pH semleges víz

Ezzel a funkcióval víz pH értékét nem változtatjuk meg, egyszerűen csak tisztított vizet kapunk. Az ionizálás nélküli tisztított vizet kalciumlabilitású gyógyszerek bevételére(pl. magas vérnyomásra szedett gyógyszerek) és tápszerek elkészítésére használhatjuk.

A lúgos víz a már bevett kalciumlabilitású gyógyszer hatását csökkentheti, ezért az ilyen gyógyszert ne lúgos vízzel vegye be.

Lúgos vizet a pohárba!

Az Aquarion a legmodernebb és legújabb fejlesztések alapján gyártott vízionizáló készülék.

Modern, esztétikus kialakításának köszönhetően minden konyhában jól mutat, és nem szükséges eldugni a mosogató alá, zárt szekrénybe. Nem csak a csaphoz lehet csatlakoztatni, hanem közvetlenül a hideg-vízvezetékrendszerre is. Így akkor is be tudja kötni, ha gyümölcszuhanyos csapteleppel rendelkezik. Kattintson ide, ha bővebb információt szeretne a vízvezetékrendszerre történő közvetlen csatlakoztatásról.

Az Aquarion víz ionizáló élettartama több mint 20 év! Mivel az árát már az első 1-2 évben behozza, igencsak jó üzletet köt a megvásárlásával.

Áramfelhasználása energiatakarékos (80W), mivel a modern hálós ionizáló kamra kisebb térfogaton is nagyobb mennyiségű vízzel képes érintkezni. Ennek köszönhetően kisebb energiafelhasználással is nagyobb teljesítmény leadására képes.

Az öt rétegű titán-platina elektróda rendszer a készülék legdrágább része. 

A platinabevonat maximális higiéniát ad az ionizációnak, a titán pedig kimagasló - 20 éves - élettartamot. A hatásfok növelése érdekében 5 db elektródával rendelkezik.

Fontos megemlíteni a szabadalmaztatott SOL szeleprendszert, amely a kívánt áramlási szintek és nyomás fenntartásával megvéd a lerakódások keletkezésétől,valamint az elektrolizáló cella túlterhelésétől. Ez tehát azt jelenti, hogy nem Önnek kell a nyomás szabályozásáról kézzel gondoskodnia.

A világ legfejlettebb öntisztító rendszere - DARC

Aquarion vízionizáló a tiszta lúgos víz forrása!

Tovább hosszabbítja az élettartamot a dupla automata ellentétes tisztító rendszer (DARC), mely teljesen eltávolítja a keletkező vízkövet az ionizáló kamrájából és elektródájáról. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az Aquarion vízionizáló és víztisztító berendezés folyamatosan vízkő-mentesíti magát a háttérben, miközben mi egyszerűen csak lúgos vizet engedünk belőle. Ez a szabadalmaztatott DARC tisztítórendszer annyira a felső kategóriát képviseli, hogy még a többi, alacsonyabb árfekvésű Jupiter modellben sincs benne. A DARC rendszernek köszönhetően a készülék külön karbantartást nem igényel. Nem áll le 20 literenként vagy 12 óránként mint más egyszerűbb típusok, és nem igényel időnkénti karbantartást sem az Ön részéről!

Vagyis az Aquarion folyamatosan ad ionizált vizet, miközben az elektródák tisztításáról a háttérben gondoskodik. Erre Önnek nem kell külön figyelnie, és nem szükséges külön tisztító programot elindítania. Ez egyszerűen automatikusan megtörténik a háttérben.

A lúgosító víztisztítók közül a Jupiter modellek az elsők, amiket nem csak kizárólag hideg vízzel lehet használni. Bár az Aquarion vízionizáló forró vízzel nem üzemeltethető, ezért ha 30° fok feletti víz kerül a gépbe, vészjelzést ad, és automatikusan kikapcsol.

A langyos víz befogadása azért nagyon praktikus, mert például arc, haj és fogmosáshoz jobban fog esni a langyos víz, mint a jéghideg.

MICOM számítógépes rendszer

Aquarion vízionizáló a tiszta lúgos víz forrása!

A készülék vezérlője a MICOM rendszer, mely beállítja a pH és ORP értéket, illetve a víznyomást. Ez a mikroszámítógép felelős az ionizáló leállításáért az áramingadozásnál, a magas víz hőmérsékletnél és valamilyen mérgező szennyeződés érzékelésénél. Ez a rendszer figyelmeztet a szűrőcserére, vagy ha szervizelésre van szükség. Ez utóbbit a kijelző jobb alsó részén megjelenő piros jelzőlámpa mutatja.

Összességében elmondható, hogy az Aquarion ionizáló víztisztító a piacon fellelhető legjobb modell, a leginkább felhasználóbarát és a nyugati ízlésnek legjobban tetsző készülék. A gyártó szerint ez a készülék egyszerűen a legjobb, a legjobbak között!

Az Aquarion beszerelése egyszerű, minden háztartásban alkalmazható. Könnyen követhető magyar nyelvű Kezelői útmutatót és az itt látható szemléletes filmet kapja a víztisztító és ionizáló mellé. Indítsa el a videót, és nézze meg, hogy milyen egyszerű beüzemelni ezt a fantasztikus készüléket.

A film a csapra szerelhető változatot mutatja be, de az Aquarion készülék már alkalmas arra is, hogy közvetlenül a vízvezetékrendszerre csatlakoztassa. Ehhez mindössze egy T-elosztót kell beszereznie, minden más alkatrészt és átalakítót a készülék dobozában megtalálsz.


Az elegáns kivitelezésű és könnyen kezelhető Aquarion vízionizáló kiválóan tisztítja és ionizálja a vizet. Használata során biztonságos, mérgező anyagoktól mentes, oxigén dús, friss ionizált lúgos vizet ihat. A savas víz használatával pedig bőrét ápolhatja és kemikáliáktól mentes konyhája lehet.

A Jupiter Science azt mondja, hogy az Aquariont azoknak fejlesztették, akik a legjobbra vágynak, ezért minden funkcióból a legjobbat építették ebbe a készülékbe. Ez a modell minden funkciót egyben tud, amit bármelyik kisebb Jupiter modell használ. A Jupiter Science garantálja, hogy ettől jobbat nem fog találni a piacon, mert ez a készülék egyszerűen a legjobb a legjobbak között!

Ha szeretnél egy Aquarion vízionizálót, akkor van egy versenyképes ajánlatunk!

  • 25% kedvezménnyel kínáljuk! Így 711.550 ft helyett MOST 535.000 FT-ÉRT A TIÉD LEHET. A kedvezményhez Calivita partnerkártyát állítunk ki számodra,kötelezettségmentesen. 
  • A készülék nettó árának 12%-át a későbbiekben levásárolhatod. 
  • Ajándék szűrő. 
  • Ajándék tartozékok a beszereléshez. 
  • Ajándék Ph mérő készlet. 
  • Ajándék DVD-k információkkal és beszerelési útmutatóval. 
  • Ajándék termék kb: 10.000 ft értékben (havonta változik) 
  • 3 év garancia 
  • Magyarországi szerviz szolgáltatás 
  • Ingyenes szállítás 
Törzsvásárlói oldalunkon bankkártyás fizetésre is lehetőséged van. 


Ha kérdésed van a készülékkel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálatunkat.

06 70 315 7772 számon.

Örömmel állunk a rendelkezésedre.

Az Aquarion víz ionizáló nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen vagy meggyógyítson. Az ionizált víz fogyasztása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt. A készülékről nem állítunk semmiféle gyógyító hatást. Panaszok esetén konzultáljon orvosával.


Termék specifikációk
A gyártó engedélyszáma No.610 by Ministry of Health & Welfare
Jelleg Vízionizáló berendezés
Modell Aquarion
Bemeneti feszültség AC 240 V
Elektromos fogyasztás 0.38 A (80 W)
Súly 6,5 kg
Méret 245 x 130 x 330 mm
Bemeneti víznyomás 0,7 - 5 bar
Alkalmazható víz hőmérséklet 5-30°C
Adatok
brand
Calivita International
Cikkszám
105
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!