Vitaminok, táplálékkiegészítők.  Azonnali 25% kedvezmény 24.000 ft feletti vásárlás esetén. Szállítás  közvetlenül a Calivita nagykerből 1-3 nap alatt. 35.000 ft felett 490 ft postaköltség +36703157772

             

AC-Zymes Plus pro és prebiotikum komplex
AC-Zymes Plus pro és prebiotikum komplex
15 630 Ft

AC-Zymes Plus pro és prebiotikum komplex

Szerezd meg Calivita Partner áron 25% kedvezménnyel!
Tudj meg többet

Az AC-Zymes Plus 6-féle baktériumtörzsből 6 milliárd csíraszámban tartalmaz probiotikus baktériumokat, valamint azok növekedését elősegítő prebiotikumokat.

A probiotikumok hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez, a gyomor-bélrendszeri komfortérzethez, a bélflóra egyensúlyának fenntartásához és a normális bélműködéshez. Segítségével hatékonyan támogatjuk immunrendszerünk megfelelő működését is.

15 630 Ft
Részletek

probiotikumok gyermek- és felnőttkorban egyaránt biztonsággal szedhetők. Ezek a jótékony mikroorganizmusok születésünktől fogva a bélrendszerünkben élnek, azonban ez az egyensúlyi állapot bármely életkorban, nem várt okok miatt, különböző kiváltó tényezők hatására felborulhat.

A tápcsatornát megbetegítő kórképek, a stresszesebb életforma, a helytelen táplálkozás, a környezeti ártalmak és az antibiotikumok szedése is hatással lehet rá. A probiotikumok szedése történhet megelőzés, illetve kezelés céljából is.

A probiotikumok a bél mikroflórájának olyan, jótékony hatással bíró, természetes, élő mikroorganizmusai, melyek segítenek megőrizni és helyreállítani bélflóránk egészségét, és ezzel immunrendszerünk megfelelő működésében is nélkülözhetetlenek.


Kinek ajánljuk?

Stresszes és feszült életmódot élőknek a bélflóra támogatására. A bélflóra helyreállítására azoknak, akik hosszabb ideig tartó antibiotikum, illetve egyéb gyógyszeres kúrát folytatnak.

Akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt, vagy dohányoznak a bélflóra kellő mértékű támogatására, illetve annak egyensúlyának fenntartására.


Tudtad-e?

A törzsek kombinált alkalmazása hatékonyabb lehet, mint pusztán egy-egy törzs használata.

AC-Zymes Plus mennyisége: 60 kapszula

Adagolás: 1 kapszula naponta


Hatóanyagok:

200 mg Fructo-Oligoszacharid (FOS)
6 milliárd Probiotikum

 (6 milliárd a gyártás időpontjában)


Inatktív összetevők: 

Zselatin, mikrokristályos cellulóz, zsírsavak, zsírsavak magnéziumsói.


Figyelem!

A probiotikumok gyermek- és felnőttkorban egyaránt biztonsággal szedhetők. Kezelőorvosunk tanácsát használatuk előtt mindig javasolt kikérni. 

Az étrend-kiegészítő szedéséről a kezelőorvost is tájékoztatni kell.

Súlyos gyomor-bélrendszeri betegségek (pl. fekélyek, gyulladásos bélbetegségek) vagy ezek gyanúja esetén az alkalmazást megelőzően kérd ki orvosod véleményét! Hasmenés esetén az általános intézkedéseket (bőséges folyadékfogyasztás) a készítmény szedése mellett is szükséges betartani.

#aczymesplusz #antibiotikum #probiotikum #prebiotikum #bélflóraregeneráció #antibiotikumkúramellé #calivita #calivitapartner #caliviwomen

Adatok
brand
Calivita International
Cikkszám
145
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!