RAGYOGJ! Fedezd fel a kaliforniai életérzést és teljesítsd ki az életedet a Calivita minőségi étrend-kiegészítőivel, kozmetikumaival és egészségmegőrző készülékeivel.

               70 315 7772

    

Melatonin alvástámogató
Melatonin alvástámogató
10 625 Ft
ÚJ

Melatonin alvástámogató

 

10 625 Ft
Részletek

Szervezetünk termel ugyan melatonint, de a hektikus életmód – sok utazás, időeltoldódás, éjszakai műszak vagy kiszámíthatatlan munkaidő – következtében vagy a kor előrehaladtával, esetleg betegségek következményeként ez a termelés elégtelenné válhat.

A Melatonin tabletta segítséget nyújthat a pihentető alváshoz és ahhoz, hogy biológiai ritmusunk újra megfelelő legyen.

A melatonin ezen kívül segítséget nyújthat a dohányzásról való leszokásban*, valamint növelheti egyes rák-kezelések hatékonyságát, csökkentheti azok mellékhatásait**, ugyanakkor a bőr öregedésének folyamatát is gátolja***.

Hatóanyagok: 1 mg Melatonin (1 kapszula tartalmaz)

  • Alvási problémákkal küszködőknek.
  • Hosszabb, több időzónát érintő utazás (jet lag) esetén.
  • Betegség következtében lecsökkent melatonin termelés esetén.
  • Anti-aging (öregedés megelőző) kezelések kiegészítéseként.
Tudtad, hogy álmatlanság esetén az emberek gyakran nyúlnak az akár függőséget okozó altatókhoz, amelyekből – egyes adatok szerint – a világon naponta 40 millió tabletta fogy?
A napi előírt mennyiséget ne lépje túl! A melatonint lefekvés előtt fél-egy órával kell bevenni.
Mivel befolyásolhatja a koncentrálóképességet, bevétele után a járművezetést, valamint a munkagépek használatát kerülni kell! Melatonin alkalmazása előtt egyeztessen kezelőorvosával, ha Ön antidepresszánst, szorongáscsökkentőt, véralvadásgátlót, immunszupresszív gyógyszert, hormonális fogamzásgátlót, vérnyomáscsökkentőt szed, autoimmun betegségeben szenved(pl.: rheumatoid arthritis), diabéteszes vagy görcsökkel járó betegsége van, mivel a melatonin kölcsönhatásba léphet az alkalmazott gyógyszerekkel, csökkentve vagy fokozva azok hatását.
  • A Calivita 30 éve kínál a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok és a jobb felszívódású, pl. szerves formák felhasználására.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • A gyártás a cGMP szigorú minőségellenőrzési elveinek megfelelően, az FDA folyamatos ellenőrzése mellett történik, mindemellett termékeink többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.
* Melatonin treatment attenuates symptoms of acute nicotine withdrawal in humans -Zhdanova IV, Piotrovskaya VR., Pharmacol Biochem Behavior 2000;67:131-5.
** Melatonin – MedlinePlus, A service of the U.S. National Library of Medicine, National Institutes of Health
*** Melatonin and human skin aging - Konrad Kleszczynski and Tobias W. Fischer; Dermato-Endocrinology 4:3, 245–252; July–December 2012

#melatonin #alvás #jóalvás #calivita #calivitapartner #alvásproblémák #nemtudokaludni 

Adatok
Cikkszám
236
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!